مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت پدر

سلام من 23 سالمه ی خواستگار دارم تلفنی با پدر و عموهام صحبت کرده که پدرش تماس بگیره قرار بزاره بیاند خونمون واسه خواستگاری ولی بابام قبول نمیکنه میگه تا 40سالت نشه نباید ازدواج کنی باید فقط درس بخونی حالا میخام ازش شکایت کنم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

پدرتان را متقاعد کنید شاید خواستگار شما صلاحیت ندارد ولی اگر صلاحیت دارند از موهایشان درخواست کنید واسطه شوند .

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام از طریق دادگاه اجازه ازدواج بگیرید، می تونید این کار را به وکیل بسپارید