مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به تمکین

سلام
یک ماهی میشه دادخواست الزام به تمکین دادم به دادگاه اما هیچ خبری نشده از کجا باید پیگیری کنم و آیا اصلا چه زمانی دادگاهی و رسیدگی میشه؟

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام به دفتر قضایی ثبت کننده مراجعه نمایید احتمالا دادخواست شما ایرادی دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

منتظر ابلاغیه ثنا و تعیین وقت رسیدگی دادگاه باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ثنا را بررسی نمایید چنانچه ارجاع نشده از طریق دفاتر خدمات قضایی پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کمی صبوری کنید
اگر پیامک تعیین شعبه آمه از شعبه پیگیری نمایید اگر خیر می توانید از واحد انفورماتیک پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سامانه عدل ایران یا حضورا پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا به شعبه مراجعه کنید و پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام وارد سامانه صنایع خود بشوید و از آنجا موضوع را پیگیری کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل تراکم پرونده و شرایط موجود پرونده ها با زمان زیادی رسیدگی می شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد منتظر ابلاغ باشید