مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

با سلام. من با همسرم بیش از 16 سال ازدواج نمودم و دارای یک فرزند پسر 14 ساله می باشیم. اخیرا همسرم بدلیل روابط نامشروع با یکی از همکارانش و تذکر های متمادی مبنی بر عدم معاشرت و همدوشی با وی از محل کار تا مترو و برعکس و غیرو از این عمل نامشروع دست نکشیده و باعث درگیری من با همکارش شده است و زوجه از من شکایت نموده بجرم ضرب و شتم و تهمت و فرد مضروب هم بابت جرح و دریافت دیه شکایت نموده است.
اخیرا متوجه شدم که همسرم قبل از من با یکی از پسرخاله هایش ازدواج داشته و در زمان عقد و تاکنون از من پنهان داشته است و مبادرت به دریافت شناسنامه المثنی مبنی بر فقدان شناسنامه در 24 سالگی نموده است.
سوال : ایا با وجود گذشت 16 سال و داشتن فرزند 14 ساله میتوان از زوجه بدلیل فریب در ازدواج شکایت نمود؟
حکم این فریب چه خواهد بود؟ ایا مهریه به وی تعلق می گیرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

فریب در ازدواج می باشد