مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب

شخصی در زیر زمین منزل مسکونی تعدادی گربه نگهداری می کرد شکایت کردیم (اخلال در نظم و آسایش عمومی) کارشناس بهداشت محیط . تهدید علیه بهداشت ساکنین محل وانتقال بیماری بین انسان وحیوان را تایید کرد. دردادگاه محترم . منع تعقیب صادر شد. به این علت (دلایل کافی مبنی بر داشتن سوء نیت وجود ندارد . وایشان اقدام به پاک سازی محیط از وجود گربه ها نموده است).حال اگر دوباره گربها برگشتند ایا میتوان به همان شعبه مستقیم مراجعه کرد و اگر نه چه باید کرد. متشکرم.

پاسخ ها :

نگهداری گربه در ساختمان قرار منع تعقیب اخلال در نظم و آسایش عمومی تهدید علیه بهداشت عمومی قرار منع تعقیب