مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در مهمانی فساد و فحشا

سلام من پارسال تو یه تول بویم ک مارو گرفتن الان100 شلاق دارم همه دوستام رفتن تبدیل کرن به جریمه نقدی ولی چون من اولین بارم بود نمیدونستم چیکارم کنم یر کرم با راهنمایی ب دیوان نامه فرستام برگشت خره میگم بدلیل اینکه قبلا نامه فرستای 2باره نمیشه من ک اولین بارم از قبل هیچ نامه ای نفرستام الان نمیدونم چیکار کنم برام حکم جلب رو اوردن

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی همان بار اول قبل از هر اقدامی بهتر بود با یک وکیل مشورت می کردید
در صورت تمایل تماس بگیرید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد