مشاوره حقوقی رایگان - تصادف هنگام پارک

هنگام پارک خودرو در کنار یک‌ خیابان دو طرفه باریک بودم، راهنما زدم و‌ شروع به پارک کردم که ماشین عقبی با عبور از خط ممتد، وارد لاین کنار (لاین مخالف) شد و از ماشین من که در حال پارک بودم سبقت گرفت. گلگیر جلو ماشین من ماشین او برخورد کرد و ماشین من خسارت دید. وی از صحنه تصادف گریخت مقصر کیست؟ آیا با وجود خط ممتد، میتوانست از ماشینی که راهنما زده و در حال پارک است، سبقت بگیرد؟

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

با سلام:بدوا تقاضای کروکی توسط راهور فرمایید و در فرض احراز تقصیر خودرو متواری شده و داشتن شماره انتظامی خودرو مذکور از خودرو اخیر الذکر در شورای حل اختلاف با تقدیم دادخواست مطالبه خسلرت بفرمایید