مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور جعلی

استاد کار بنا قرارمون تلفنی که با هم صحبت کردیم و درباره کار این قدر با این قیمت و پیامکی پیام داده که من این کار را به قیمت دو میلیون تمام میکنم کاریه تمام شده دو میلیون را دستی گرفته ولی الان میکه نگرفتم و فاکتور درست کرده و امضا منم رفته جعل کرده و شاکی شده لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" اگر سند عادی و امضاء منتسب به شما را جعل و از سند مجعول نیز استفاده نموده ، تحت عناوین جعل و استفاده از سند مجعول در دادسرای محل وقوع جرم بر علیه مرتکب شکایت کیفری نمائید .

مهدي  منصوري

جناب آقای مهدي منصوري :

درود. در فرض سوال اگر شما بتوانید با ارائه ادله در مقابل دعوی ایشان اثبات نمایید که دو میلیون تومان را به ایشان پرداخت کرده اید می توانید نسبت به طرح شکایت جعل و استفاده از سند مجعول عادی از نامبرده اقدام نمایید در غیر اینصورت ولو با شبیه سازی امضای شما فاکتوری را درست نموده باشد چون شما اقرار به رابطه قراردادی به میزان همان دو میلیون تومان داشته اید و ایشان نیز همان دو میلیون تومان را با ساخت فاکتور مطالبه نموده است به لحاظ فقد عنصر ضرری که یکی از ارکان جرم جعل می باشد دعوی جعل و استفاده از سند مجعول محکوم به رد می باشد.