مشاوره حقوقی رایگان - سند ماشین

سلام
اگر با ارائه مدارک خودم ( پدر) و فرزند 11 ساله ام سند ماشینی که می خواهم بخرم را به نام فرزندم بزنم و تعویض پلاک کنم آیا طلبکار می تواند این ماشین را به عنوان دارایی من بابت طلبش توقیف کند ؟
هنگام فروش چنین ماشینی می توانم از طرف فرزندم به شخص دیگری وکالت فروش بدهم ؟
آیا مادر می تواند ماشین به نام فرزند خردسالش بزند ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که وکالت تعویض پلاک وسایر مدارک مالکیت را بنام پسرتان انتقال دهید خیر
لیکن اگر بعد از صدور حکم محکومیت این اقدام را انجام دهید فرار از دین به حساب می آید و جرم است