مشاوره حقوقی رایگان - مشاوه جهت فرزند خواندگی

با سلام
تشکر فراوان از شما برای اینکه جهت مشاوره وقت گذاشته اید.
به اتفاق همسرم. تصمیم به اخذ سرپرستی فرزند از سازمان بهزیستی را داریم. هیچ مشکلی وجود ندارد. بعلت اینکه سن ما بالا میباشد بهزیستی سرپرستی سه کودک: یازده - پنج و دوساله که هر سه خواهر و برادر میباشند به ما پیشنهاد کرده اند. این کودکان بعلت عدم صلاحیت والدین انها توسط مرجع قضایی به بهزیستی سپرده شده اند.
-سئوال ما این است که 1- در صورت پذیرش اولیه از طرف ما ایا پس از مدتی پدر یا مادر این کودکان میتوانند با مراجعه به دادگاه و احراز برگشت صلاحیت خود نسبت به برگشت فرزندان اقدام کنند. و با توجه به اینکه این امر به حسب موردی که باعث عدم صلاحیت قبلی آنان شده و باز هم بسته به نظر قاضی دادگاه میباشد در حال حاضر ما چه ضمانتی میتوانیم از بهزیستی و یا دادگاه داشته باشیم که بتوانیم این کودکان را برای همیشه نزد خود نگهداری کنیم.
2-در صورتی که ما اکنون این مورد پیشنهادی از طرف بهزیستی را بپذیریم و بنا به هر دلیلی قبل از تحویل انها به ما این اتفاق نیافتد مثلا این کودکان میل و رضایت نداشته باشند همراه ما باشند ایا از نظر بهزیستی ما از ان زمان به بعد در لیست کسانی قرار میگیریم که حتما میبایست موارد سه فرزندی را بپذیریم حتی اگر در حال حاضر بهزیستی ان مسئله را به ما اعلام نکند. ضمنا سن اینجانب 58 سال و همسرم (خانم)50 سال میباشد که هر دو حدودا ده سال کمتر از سن واقعی نشان میدهیم. باز هم از از وقتی که گذاشته اید سپاسگذاری میکنم.
منتظر پاسخ شما هستم

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

بله می توانند به نظر میرسد یک فرزند بهتر از 3 فرزند خوانده میباشد و دارای مشکلات متعددی میباشد