مشاوره حقوقی رایگان - سوال کیفری مربوط به تخلفات رانندگی

سلام اگر پدری با علم اینکه ماشینش نقص فنی دارد ماشینش را برای خرید منزل به فرزندش بدهد و بعد از آن فرزند با عابر پیاده ای تصادف کند آیا پدر هم محکومیت میگرد یا خیر؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال راننده و متصدی وسیله نقلیه موتوری مقصر است و نه مالک وسیله نقلیه .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.