مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری

با سلام این جانب پنج سال در نیروی انتظامی خدمت نموده و در تغییر وضعیت به رسمی دچار مشکل شده و با وجود اخذ رای مثبت از تمامی مبادی وا داره گزینش شهر خود دچار مشکل شده لذا راهنمایی بفرمایید آیا در دیوان عدالت اداری اگر طرح شکایت کنم قانونی در این رابطه وجود دارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" بستگی به مقررات استخدامی و پیمان (قرارداد) کار شما دارد .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیمانی های ناجاپس از5سال درصورتی می توانندادامه خدمت داشته باشندکه اولاگزارش خلافی ازحفاظت یا عقیدتی سیاسی نداشته باشندثانیابازرسی ناجانیزگزارشی ازعملکردمنفی وی نداشته باشدثالثاشماپس ازحضوردرکمیسون های بدوی وتجدیدنظردفاع نمودیدوموفق به تبرئه ازتخلف ها نشدید،راه برای شما بازاست ومی توانیدبامدرک وسندبه طرفیت ناجابه دیوان عدالت اداری دادخواست ابطال رأی آخرین کمیسون راتقاضانمایید.موفق باشید