مشاوره حقوقی رایگان - انتشار عکس خصوصی

سلام.
1- همسر برادرم شکایت کرده که با پیامک بهش توهین کردم و در پرونده فقط پیام‌های من رو پرینت گرفته و ارائه کرده در حالیکه خودش در جواب پیامک من فحش‌های ناموسی و زننده ای فرستاده که پیامکش موجود هست، آیا میتونم در دادگاه با ارائه پرینت پیامک این خانم، از خودم دفاع کنم و نظر قاضی رو تغییر بدم؟
2_همچنین عکسی از این خانوم براش واتساپ کرده بودم که در متن واتساپ گفتم که ازش عکس زیاد دارم و به همین دلیل منو متهم به نشر تصاویرش در فضای مجازی کرده،
در حالیکه اولا عکسهای مبتذل از خودش در فضای مجازی استوری و یا پست کرده بود و من از صفحه شخصیش اونهارو برداشتم و برای خودش ارسال کردم.

آیا میتونم با توجه به ماده 14 قانون مجازات اسلامی خودش رو متهم کنم به اینکه تصاویر مبتذل در فضای مجازی گذاشته و خودم رو از این اتهام تبرئه کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما هم شکایت توهین و قذف را مطرح نمایید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شماهم متقابلا شکایت نمایید وادله خودرا ضمیمه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما هم میتوانید تحت عنوان توهین و قذف شکاست متقابل کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شماهم متقابلا بابت توهین شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
شما هم بر علیه ایشان تحت عنوان توهین و قذف شکایت نمائید و دلائل و مدارک خود را ارائه دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام این ها صرفا ادعا هستند باید دید در مقام عمل چه اتفاقی میفتد و بعد دفاع مناسب تدارک دید