مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با سلام پدر شوهرم ملکی رو از یک زن خریداری کرده بود زمانی که به خواستگاری من آمدند گفتن خونه رو مال پسرم یعنی شوهر من است میدیم بهش. با رضایت خودشون زنگ زدن به صاحب خانه و رفتیم سند ثبت رو به اسم شوهرم کردیم ولی پدر شوهرم با ما نبود . حالا هر وقت دعواشون میشه همش میگه ازتون شکایت میکنم خونه رو پس میگیرم. خواستم ببینم میشه شکایت کنه؟خونه رو میتونه ازمون بگیره؟لطفا راهنمایی عاجل بفرمایید.مسئله حیاتی است.باتشکر فراوان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با شرایطی امکان ابطال انتقال سند رسمی یا مطالبه قیمت ملک
وجود خواهد داشت اگر

ابتدا باید نوع عقد موحب انتقال مالکیت مشخص گردد و سپس بر اساس آن دادخواست مناسب مطرح گردد و

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

پاسخ داده شد . در صورت تمایل از مشاوره تلفنی استفاده کنید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اوراق مربوطه جهت اظهارنظر دقیق حقوقی است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت شرایطی می تواند لیکن باید نوع انتقال برسی شود