مشاوره حقوقی رایگان - ملک

باسلام و عرض ادب. پدر شوهرم خونه ای رو از یه پیرزن خریده بود که سندش به اسم پیرزن بود.بعد روز خواستگاری گفتن که خونه رو به شوهرم میدن. چن ماه گذشت و پدر شوهرم به صاحب خانه زنگ زدن و گفتن که همراه من و شوهرم به اداره ثبت رفته و خلاصه پیرزن هم خونه رو سند ثبتش رو زد به اسم شوهرم .حالا هر وقت دعواشون میشه پدر شوهرم و شوهرم، پدر شوهرم میگه شکایت میکنم و خونه رو ازت میگیرم.خواستم راهنمايي بفرمایید ببینم واقعا میتونه این کار رو انجام بده؟باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با شرایطی امکان ابطال سند رسمی و استرداد خانه وجود دارد

ابتدا باید نوع عقد موحب انتقال مالکیت مشخص گردد و سپس بر اساس آن دادخواست مناسب اقامه گردد و

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
در صورتی که هبه باشد امکان رجوع از هبه را دارد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم این امکان وجود ندارد اما تحت شرایطی و عناوینی ممکن است این احتمال پیش بیاید یعنی چه می گوید من هبه کردم  باید اثبات شود یا تحت شرایطی شاید بتواند پول آن را مطالبه نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت شرایطی امکان پذیر است لیکن نوع انتقال باید برسی شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

امکان استرداد ندارند باید مدارک بررسی شود