مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام
بنده از یک سازنده در سال 89 اپارتمانی پیش خرید کردم سازنده واحد بنده را به نفر دیگر فروخته و الان زندانه و هیچ کاری برای ساخت انجام نداده فقط سقف دو را زده ؛ بنده بابت ضمانت ساخت سند همان ملک را به اندازه دو دانگ به نام خود زدم بابت در خواست ضررو زیان خود چه کاری میتونم انجام دهم ؟
آیا میتونم کلیه سند شش دانگ را برای فروش مزایده بذارم و سهم خود را بگیرم ؟
در ضمن در هنگام معامله شش دانگ سند به نام ایشون بوده ولی بعدا مشخص شده از مالک قبلی مشارکت گرفته و مالک با سادگی کل سند را به نام ایشان زد.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

برای ضرروزیان میتوانید اقدام کنید اما با عنایت ب اینکه خودتان هم مطلع هستید که ملک برای مالک بوده این کار اخلاقی نیست و احتمال شکایت مالک هم هست

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
در صورتیکه دو دانگ از سند به نامتون هست و هیچ مشکل و منع قانونی هم ندارد یا در رهن بانک نیست میتوانید از طریق دادگاه تقاضای فروش مال مشاعی کنید و پس از فروش و مزایده به اندازه سهمتون پولش رو بهتون پرداخت میکنند .

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام ابتدا باید قرارداد مشارکت درساخت فسخ بشود سپس به راحتی می توانید نسبت به فروش یا توافق با مالک و ... اقدام کنید البته بهتر است حضوراً یا تلفنی با وکیل مشورت کنید