مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام تصرف خودرو

باسلام خدمت وکلای محترم دادراه
بنده درشرکتی کار میکردم. هفت میلیون طلبکار شدم شرکت هم بدلیل مشکلات بین سهامدارا تعطیل شد. یک دستگاه وانت پیکان از طرف شرکت به من دادن مدت 5سال دست من بوده تا تکلیف حقوق من روشن بشه. سند خودرو بنام شرکت نبوده. بارها تماس گرفتم منو بلاتکلیف گذاشتن. بعد 5سال مالک خودرو اعلام سرقت کرد ماشین توقیف شد وبنده هم تبرئه شدم. حالا مالک خودرو دادخواست اجرت المثل داده. الان من چکار باید بکنم. لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است مدارک و مستندات مربوطه که در اختیار دارید مورد برسی قرار گیرد.