مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت خسارت

سلام در تصادفی که داشتم ماشین دیگر طبق نظر راهبر مقصر شناخته شد اما راهبر از ایشان مدارکی نگرفت و به بنده نداد حال متخلف نیز نه تنها خسارت را نمی دهد بلکه وسیله بنده را هم برداشته است پلیس هم که در صحنه حضور داشت تنها یک برگه بدون مهر به من داد و گفت اگر شکایتی داری برو شکایت کن
من چکار کنم که هم وسیله نقلیه ام را خراب کرده اند و خسارت نمی دهند هم خود وسیله را متخلفین به زور برده اند لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام دادخواست حقوقی مطالبه خسارت و افت مبلغ خودرو بدهید .
ماشین شما چه عجب دست مقصر هست ؟ مگر همچین چیزی میشه ؟