مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

سلام. بنده ملکی ششدانگ با سابقه ثبتی در دفترخانه و همچنین در اداره ثبت (در جریان ثبت) دارم. لیکن حدود 35 سال است که افرادی به بهانه خرید قولنامه ای چند بار بین خودشان ملک بنده را فروخته اند و هیچ سابقه ثبتی ندارند. بنده بدون وجود سند دفترچه ای و یا سند تکبرگ برای گرفتن سند به اداره ثبت مراجعه کرده ام لیکن ثبت میگوید برای سند تکبرگ ملک باید در ید خودت باشد.! چگونه میتوانم برای ملکم سند بگیرم یا از متصرف خلع ید کنم.

پاسخ ها :

یک وکیل

درصورتی که مالکیت شما از نظر ثبتی محرز است و متصرفین سند مالکیت نداشته باشند میتوانید دادخواست خلع ید طرح و احقاق حق کنید .

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
در صورتیکه مدارک اثبات مالکیتتون کافی باشه و مدارک دال بر اثبات مالکیت دارید میتوانید دادخواست خلع ید بدهید .