مشاوره حقوقی رایگان - عدم استماع

با سلام
بنده خودرویی سال 80 خریداری کردم که بعد مدت ها سرقتی درآمد و خودرو توسط آگاهی ضبط شد و به مالک اول خود تحویل داده شد
در خرداد 1401 دادخواستی با موضوع استرداد ثمن معامله و غرامات دادم اما گویا بایستی ابتدا دادخواست ابطال معامله میدادم و سپس دادخواست ثمن معامله و غرامات. دادگاه رای عدم استماع داده و گفته بایستی انحلال معامله استدعا میکردی یا ابطال معامله را به دادگاه ارائه میدادی
در حال حاضر 20 روز وقت اعتراض دارم آیا می توان درخواست ابطال معامله در قالب اعتراض به دادگاه تجدید نظر داد؟؟؟؟
یا نیاز به دادخواست جدید می باشد که در دادگاه بدوی بررسی شود؟؟؟ آن وقت در این فرصتی دادگاه به ما داده تا اعتراض کنیم اگر اعتراضی نکنیم و به دنبال دادخواست جدید مبنی بر ابطال معامله برویم، بعد از تمام شدن فرصت اعتراض رای مسلما قطعی میشود و دادگاه تجدید نظر رای قطعی میدهد که ما اعتراضی نکردم، آن وقت خوانده رای قطعی دادگاه تجدیدنظر را به دادگاه بدوی (که می خواهد انحلال معامله را بررسی کند) نمیدهد و به دادگاه بدوی نمی گوید که این موضوع یکبار بررسی شده؟؟؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اولا قرار عدم استماع اعتباررامر مختومه ندارد. ثانیا می بایست دادخواست مجدد مبنی برابطال معامله به جهت مستحق الغیر بودن مبیع و مطالبه غرامت طرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر اعتراض نکنید و از ابتدا دادخواست صحیح تقدیم کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید پرونده شما مورد بررسی و تدقیق قرار گیرد تا اظهارنظر دقیق حقوقی ارائه داد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی باید دادخواست صحیح تنظیم کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نیازمند بررسی دقیق و جامع پرونده ایت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اظهارات شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی
جزییات موضوع میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است