مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب و حبس نفقه

ایا اگر زوج منزل رو ترک کرده باشه و طی این مدت مبلغی هرررچند نااااچیز به کارت زوجه ریخته باشه، زوج از مجازات جلب و حبس برای عدم پرداخت نفقه ی زنو بچه، چه با شکایت کیفری و چه حقوقی تبرئه میشه؟؟؟؟؟ اگر بعد از دو ماه که شکایت علیه زوج صورت گرفت و زوج باخبر بشه و الان مدت یک ماه هست که دیگه هیچ مبلغی نداده، باز هم از مجازات جلب و حبس تبرئه میشه بخاطر دادنِ اون مبلغ ناچیزِ دو ماه قبل؟؟؟؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
برای نفقه جاریه میتوانید شکایت کیفری مطرح نمایید و برای نفقه قبل هم دادخواست مطالبه نفقه بدهید با ارجاع به کارشناس میزان نفقه مشخص میشود .

یک وکیل

برای نفقه به جای اینکه دنبال جلب باشید ، دادخواست مطالبه نفقه با جلب نظر کارشناس بدهید تا پس از رسیدگی، کارشناس میزان نفقه ماهیانه شما و فرزندتان را تعیین و پس از صدور حکم قطعی درصورت عدم پرداخت نفقه بطور کامل از طریق اجرای احکام حقوقی جلب شود . درصورت خواستن مشاوره بیشتر میتوانید تماس بگیرید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مطالبه نفقه دادخواست دهید ودر صورت عدم پرداخت ایشان را جلب کنید