مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ منزل

با سلام
بنده یک واحد آپارتمان را در حدود یک سال پیش اجاره کردم، بعد از حدود دو ماه به علت مشکل کاربری کل ساختمان با شهرداری، شهرداری یک عدد نیوجرسی در مقابل درب پارکینگ قرارداد و از آن موقع امکان استفاده از پارکینگ میسر نبود. با توجه به اینکه در مبایعه نامه ذکر گردیده که این واحد با پارکینگ با شماره خاص اجاره داده می شود ولی فقط دو ماه امکان استفاده از آن امکان پذیر بود آیا می توان خسارتی بابت عدم وجود پارکینگ که در قرارداد اجاره نیز وجود آن ذکر شده بود در نظر گرفت؟
ممنونم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر امکان استفاده از اون نیست و در قرارداد هم شرط کردید با پارکینگ و حالا امکان استفاده از اون وجود نداره میتونید فسخ کنید