مشاوره حقوقی رایگان - احداث چاه فاضلاب

باسلام. در ساختمان هشت واحدی یعنی 4 طبقه دو واحدی هستیم با دوچاه فاضلاب مجزا یعنی هر 4 واحد روی هم قرار گرفته یک چاه مشترک. چاه سما مخالف پرشده و درحال تعمیر هستن فشار به واحدهای سمت ما اوردند که شما هم باید چاه جدید احداث کنید بدون هیچ نظر کارشناسی. واحد روبروی ما از 4 واحد سمت ما شکایت کرده که چاه این سمت پر شده به چاه ما نفوذ میکنه و باید چاه جدید احداث کنند.
حالا ما چکار باید بکنیم. آیا نباید کارشناس این تشخیص رو بده؟ چون ظاهر ماجرا هیچ مشکلی نیس ولی ایشون معتقده که باید چاه جدید احداث بشه.
و اینکه اظهارنامه ایشان راه به جایی داره یا نه؟
چون طرح دعوا نکرده فقط اظهارنامه پر کرده فرستاده برامون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در جلسه رسیدگی تقاضای ارجاع امر به کارشناس صالح نمایید . حتما نظریه اش راهگشا خواهد بود