مشاوره حقوقی رایگان - پشت بام خانه قولنامه ای

سلام وقت بخیر
خانه ی سه طبقه ای قولنامه ای داشتیم و طبقه ی همکف را قولنامه ای فروختیم و در قولنامه قید کرده ایم که خریدار هیچ حقی در پشت بام نداره و اگر صاحبخانه بخواهد بالا پشت بام چیزی بسازد خریدار حق اعتراض ندارد،
حالا خریدار قبول نمیکنه و میگه میرم ازتون شکایت میکنم و بالاپشت بام مشاع است. ایا میتواند این کار را انجام دهد و حق با اوست؟

پاسخ ها :

پشت بام ساختمان پشت بام مشاع مشاعات ساختمان پشت بام ساختمان