مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام وقتتون بخیر ببخشید من تو سامانه برام یه ابلاغیه اخطاریه اومده اصن نمیدونم قضیش چیه و مال یه استان دیگه هست و اصلا این شخص رو نمیشناسم من ، یعنی الان مهلت دادن باید برم اون شهر یا میشه از شهرخودم پیگیری کم ؟ من اهواز هستم این ابلاغ زده از قزوین

متنش این هست

ابلاغیه:ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاري براي شخص ذي سمت و مرتبط
سایر اطلاعات:
مهلت حضور 5 روز از تاریخ 1401/09/08 علت حضور :اداي توضيح

متن ابلاغیه:
مهلت حضور : 5روز نوع علت حضور : اداي توضيح به عنوان مطلع
دعوي ******** به طرفيت ******** مبني بر تحصيل مال از طريق نامشروع يا سوء استفاده و تقلب از امتيازات و كلاهبرداري
با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ مي گردد ظرف مهلت مقرر اقدام ،در غير اينصورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد.
ضمناً وفق ماده 190 ق . آ . د . ك مي توانيد يك نفر وكيل دادگستري همراه خود داشته باشيد.
((عدم حضور جلب است))

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

یا خودتان یا وکیل تان به مرجع قضایی مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، یا باید حضورا مراجعه کنید یا وکیل معرفی نمایید