مشاوره حقوقی رایگان - درمورد سالمی و پارگی پرده بکارتم سوال دارم

سلام من دختری 26ساله هستم که چندباری با دوست پسرم سکس از جلو داشتیم ولی نه اینکه الت داخل واژینالم بشه بصورت مالشی ولی یه دفعه یکم سره الت نزدیک شد ولی کامل نرفت داخل و تا حالا نه دردی نه خونریزی داشتم نگاه به سره واژینالم که میکنم یه سوراخی هست که دندانه ایه الان میخواستم بپرسم ایا پرده بکارتم پاره شده چطوری میشه بفهمم و معاینه کنم که سالمه یا نه

پاسخ ها :

یک وکیل

پزشکی قانونی . ضمنا سکس بدون رابطه شرعی جرم و موجب بدبخت شدن خودتون میشه چون مهریه ای به شما تعلق نمیگیرد .

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
خانم محترم برای بررسی این قضیه و اینکه پرده بکارت شما سالم هست یا خیر نیاز به رویت و معاینه میباشد و توصیه میکنم به پزشک زنان مراجعه نمایید .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

لازم است شما به یک پزشک معتمد زن رجوع کنید تا از باکره بودن خود اطمینان حاصل کنید