مشاوره حقوقی رایگان - درمورد حاملگی

ایا میشه با وجود پرده بکارت حاملگی صورت بگیرد سکس بدون دخول درصورتی که مایع منی روی واژینالم ریخته بشه و نزدیک پریودیم باشه و ایا حاملگی با پرده بکارت صورت میگیره اگه حامله بشم و سقط بشه با مراجعه پزشک میشه فهمید که بچه سقط شده یا نه

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

باید از پزشک سوال کنید

یک وکیل

احتمال بارداری از نظر علمی وجود دارد . بستگی به فعالیت اسپرم و تخمک دارد . اما سقط جنین هم حرام است و هم عملی مجرمانه و با معاینه دقیق پزشکی قانونی میتوان فهمید آیا سقط انجام شده یا خیر. درصورت تمایل تماس بگیرید تا راهنمایی شوید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله همه سوال های مطروحه امکان دارد لیکن برای اطمینان میتوانید به پزشک معتمد زن مراجعه نمایید