مشاوره حقوقی رایگان - هل دادن مادر چادری ام در پیاده رو خلوت

باسلام ببخشید چندهفته پیش مادرم در پیاده رو خلوت بودن که یک دختر بی جهت مادرم که چادری هست را هول میدهد جوری که دستش شکسته لبش هم از داخل پاره شده کل بدن هم کبود شده مادرم بخاطر درد شدید دست نمیتونه برای شکایت مراجعه کند میشه بدون حضور مادرم شکایت کرد و اینکه دیر نشده برا شکایت؟ خیلیها میگن بی فایدس شکایت کنید نمیدونیم چکار کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله در صورتی که عرد را بشناسید حتما میشود البته اگر خودش نمیتواند شما هم نمیتوانید فقط وکیل اختیار دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
مي توانيد اكنون طرح شكايت نماييد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خودتان نمی توانید
باید وکیل بگیرید و درخواست اخذ فیلم دوربین های اطراف را وکیلتان بدهد