مشاوره حقوقی رایگان - تعیین میزان سهم متوفی

نیم سهم مشاع از مدار12 سهم کل ششدانگ مزرعه و قنات یعنی چقدر؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نحوه محاسبه سهم مشاعى

در برخی مناطق هر یکصد سهم را برابر شش دانگ در نظر میگیرند.

در برخی مناطق هر 240 سهم را ششدانگ در نظر میگیرند یعنی هر دانگ برابر 40 سهم

در برخی مناطق هر 72 سهم را ششدانگ در نظر میگیرند یعنی هر دانگ برابر 12 سهم .

در برخی مناطق هر 96 سهم را ششدانگ در نظر میگیرند یعنی هر دانگ برابر 16 سهم

96 شعیر برابر شش دانگ می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت تعیین متراژ زمین ، باید
ابتدا مساحت کل شش دانگ اراضی مشخص باشد تا بتوانیم هر یک سهم را تعیین نماییم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مربوطه را اخذ کنید تا مورد محاسبه دقیق قرار بگیرد