مشاوره حقوقی رایگان - اثبات سرقت با صورتحساب بانکی

من ازکارگرمرغداری که ازکردستان برایم چای خشک میاوردومن میفروختم وپولشوبه کارتش انتقال میدادم.اکنون صاحب مرغداری شکایت کرده که کارگرم تخم مرغ دزدیده وصورتحساب کارگرروگرفته ومیگه پول تخم مرغ منه.به من اتهام خرید مال مسروقه زده.مرغداری دوربین مداربسته داشته ولی ازدوربینهاچیزی ارایه نداده. من چیکار کنم؟

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر اصل بر برائت است یعنی فرد بی گناه است پس باید جرم شما را اثبات نماید شما فقط متهم هستید با دفاع و مدارک شما از قبیل شهادت سند قسم میتوانید رفع اتهام ازخود نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اصل بر بی گناهی شماست و ایشان باید برای اثبات گناهکاری شما سند و مدرک ارائه کنند نه شما نگران نباشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق قاعده البینه علی المدعی شخص مدعی می بایست ادعای خود را بتواند اثبات نماید