مشاوره حقوقی رایگان - صیغه 99 ساله

سلام خسته نباشید. من صیغه 99 ساله آقایی شدم اگه بخواد جدا بشه باید مهریه من را بده بعد جدا بشه یا نه لطفا راهنمایی کنید و جواب بدهید ممنون بار دوم است مزاحم میشم و پیام میدم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بار مشاوره حضوری یا تلفنی نیاز دارید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله برای بذل مدت باید مهریه شمارا پرداخت کند
لازم به تذکر است مهریه عقد موقت در هر حالت بر عهده مرد است و به هیچ وجه ساقط نمی شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر عزیز مهریه ربطی به جدایی شما دو نفر ندارد شما هر موقعی که بخواهی می توانی مهریه خودت رو از این آقا مطالبه کنی چون مهریه یک دین بر ذمه شوهر است و به محض وقوع عقد نکاح شما مالک آن می شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر. ولی شما جداگانه میتوانید دادخواست مطالبه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
در عقد موقت ، زوج میتواند بقیه مدت را بذل نماید و

و خود زوجه باید درخواست اجرای مهریه را مطرح نماید تا اموال زوج توقیف گردد و

و زوجه حتی قبل از جدایی
یا بعد از جدایی میتواند مطالبه مهریه نماید