مشاوره حقوقی رایگان - موجری که ملک را تحویل نداده و ودیعه را نیز پس نمیدهد

سلام. مغازه ای را اجاره کردم و قرارداد نوشتیم ودیعه را پرداخت کردم ولی مالک ابتدا چند روز جواب نداد و در نهایت ملک را تحویل من نداد و اظهارنامه و دادخواست دادم که در نهایت محکوم به پرداخت ودیعه و خسارات دادرسی شده اما تاخیر تادیه در دادگاه بدوی رد شده است. در مقابل موجر هم پس از من شکایت کرد که با شهادت املاکی عدم تحویل ملک رد شده و حکمش هم تایید شده که هیچ حقی یا پولی رو نباید کسر بکنه الان میشه راهنمایی کنید که با وجود قرارداد ما موجر ملک رو داده اجاره که هیچ من چطوری بعد ده ماه تاخیر تادیه یا مواردی که در قرارداد برای هر طرف که به تهدش عمل نکنه باید اقدام کنم. کلا یه راه کیفری و کوتاه اگر باشه ممنون میشم بگید

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
نیاز به توضیح بیشتر دارد توصیه میکنم به وکیل دادگستری مراجعه نمایید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

حتما با وکیل حضورا صحبت شود گفته ها نا مفهوم است .