مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

آیا میتوانم با اثبات اعتیاد همسر به تریاک حضانت دائم پسرمو بگیرم؟پسرم الان دوسال و هشت ماهشه

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام با 8 سالگی با مادر است و بعد 8 سالگی هم باید اثبات شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید و دفاعیات خود را مطرح کنید
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
نتیجه قابل پیش بینی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد....

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضانت فرزندتان تا 7 سالگی با شماست برای بعد از 7 سالگی تا 15 سالگی می توانید بعدا اقدام نمایید