مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارائه اصل فاکتور

سلام
آیا فرد شاکی می‌تواند در طی زمان رسیدگی به پرونده از ارائه اصل فاکتور و تنها با استناد به مهر کپی برابر اصل وکیل خود از ارائه ان خودداری کند و بگوید گم شده و دادگاه به همین دلیل اکتفا نموده و پرونده را پیگیری کرده و حکم دهد؟ (فاکتور 100٪ بعد از امضا و چند دقیقه تا حدودا یکساعت بعد جعل شده است٬ برای دوسال پیش می‌باشد)
سوال دومم اینکه اگر فاکتور اصلی را ارائه داد زمان تقدم و تاخره امضا و متن در 10دقیقه تا 1 ساعت وجود دارد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت تقاضای کارشناسی به احتمال زیاد قابل تخشیص میباشد ضمن انکه سایر قرایین و امارات هم وجود دارد