مشاوره حقوقی رایگان - بدون بیمه

سلام من 2ساله تو یه شرکت کنترات کار کردم بیمه هم نکرده منو اخرش هم منو اخراج کرده آیا میتونم پاداش و جریمه بگیرم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
با اثبات رابطه کارگر کارفرمایی در اداره کار نیتوانید کلیه حق و حقوق و بیمه را مطالبه نمایید

پرسشگر :

اصلا نمیتونم پاداشی که نداده رو بگیرم

پرسشگر :

شکایت کردم به اداره کار که بازرسی رفته و تو شرکت و گفتن اره اینجا مشغول کار بوده یعنی هیچی بهم نمیرسه

پرسشگر :

کلیه حقوقو نه ولی مزایا و پاداشی که نداده رو میتونم بگیرم یا خیر ممنون

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

منظور از کنترات که به زبان خارجی مصطلح شده مشخص نیست چنانچه بصورت کار مزد و مستقل از فرمان صاحب کار برای وی اقدام بکار میکردید حقوقی به شما بغیر از کارمزد ان تعلق نخواهد گرفت و چنانچه تحت فرمان کارفرما و در راستای قراردادکار و با ساعت معینه که اطلاق عبارت کارگر را تداعی کند اقدام به اشتغال برای وی نموده اید بله در شمول قانون کار قرار گرفته و قواعد و حقوق امری ناشی از رابطه کارگری و شامل شما خواهد شد و در صورت عدم تمکین کارفرما از پرداخت از طریق شورای حل اختلاف کارگری مطالبه نمایید صاحب حق خواهید بود ....