مشاوره حقوقی رایگان - تعويض ملک

با سلام
خانه مستقل 255 متری را ميخوام با 3 طبقه اپارتمان نوساز كه هنوز سند و پايان كار ندارد تعويض كنم.
چه شرايطی در مبايعه نامه ذكر كنيم؟
مالک اپارتمانها 4 نفر هستند كه شريكی ساخت و ساز كردند و گفتند كه هر گونه هزينه تا بنام زدن سند را بعهده ميگيرند.
با توجه به اينكه فعلا دستور نقشه 5 طبقه برای ملك خودمان گرفتيم و ميترسيم كه اين دستور منقضي شود و به اجازه شهرداري براي 4 طبقه تغيير كند. عجله بر شروع ساخت داريم.
لطفا راهنمايي بفرماييد.

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. ملک خودتان اگر سند دارد با اپارتمان بی سند معاوضه نکنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اقدامات شما مستلزم داشتن اطلاعات حقوقی کافی و لازم است امکان اظهار و اعلام کلیه نکات حقوقی و قضایی اتی در این مقوله قابل تصور نیست لذا پیشنهاد میگردد قبل از هرگونه اقدام و معامله ناصوابی از کمک تخصصی وکلای و مشاوران حقوقی بهرمند شوید .