مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره رفع توقيف

من مدير عامل شركت تعاونی هستم شركت چک داده طرف اقدام كرده و منو محكوم كرده و يه قطعه زمينی كه قرارداد هست توقيف كرده و ميخواد از طريق مزايده طلبشو وصول كنه
ملک مال شركته ولی ثبت نشده در قالب قرارداد هست ارزش ملک يک ميليارد و پانصد ميليون تومن هست و بدهی شركت 220 ميليون تومن
آيا طرف ميتونه به مزايده بزاره ؟
اگر مزايده رفت بقيه پول مزايده مياد به حساب شركت ؟
لطفا راهنماييم كنيد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر از طرف دادگاه توقیف شده مزایده انجام پس از فروش میزان بدهی برداشت و مابقی به مالک ملک مسترد میشود.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پاسخ مربوطه نیازمند بررسی اسنادی است لیکن در فرض استباط از سوال مطروحه شخصیت حقیق اشخاص با شخصیت حقوقی اشخاص حقوق خصوصی انتفاعی و یا غیر انتفاعی انها متفاوت و جدا از هم بوده و صرفا در شرایط خاصی همچون شرکت های تضامنی امکان این اختلاط در شخصیت حقیقی و حقوقی از باب دیون و مطالبات مربوطه قابل تصور است لذا شخصیت های داخل در قراردادهای منعقده اعم از حقوقی و یا حقیقی متاثر از سمت انها خواهد بود و در خصوصی ملک فاقد سند رسمی نیز این موضوع مانع از توقیف مال در صورت داشتن تصرف نخواهد بود
و در صورت تحقق عملیات اجرایی ثبت و یا اجرای احکام دادگاه از باب مزایده و فروش ملک توقیف شده مازاد ثمن معامله پس از کسر دین و هزینه های عملیات اجرایی و یا نیم عشر دولتی و سایر هزینه های تشریفات اجرایی و انتقال ملک به مالک ان مسترد خواهد شد .