مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام من یک سال بعد از ازدواج مواجه شدم با بیماری نازایی خانم تصمیم به طلاق گرفتم خانم پیشنهاد کرد که به درمان بپردازیم و هزینه های سنگین ناباروری از مهریه ایشان کسر شود از آن زمان حدود 8 سال درمان کردم با هزینه ی بالغ بر 150 میلیون تومان قصد ادامه درمان داشتم که خانم ناامید شد و دادخواست مطالبه مهریه را داد اکنون چند سوال دارم
1- چون قصد انجام رایگان این درمان را نداشته ام آیا می توانم دادخواست تقابل مبنی بر مطالبه وجوه پرداختی را بدهم و یا (مطابق قرار شفاهی ) و با مهریه تهاتر کنم ؟
2- خانم هنگام خروج مقداری طلا و پول با خود برده آیا می توانم آنها را در همان دادخواست مطالبه کنم ؟
3- نحوه تامین خواسته جهیزیه چگونه است آیا می توانند منزل مشترک را به بهانه تامین خواسته تا زمان تحویل جهیزیه پلمپ کنند در این صورت من چه دفاعی می توانم بکنم

پاسخ ها :

یک وکیل

شما باید وکیل بگیرید. هر ادعایی باید با دلیل و مدرک باشد وگرنه رد میشود. برای تامین خواسته اموال تحویل امین میشود و در صورت نبودن امین در یک یا چند اتاق انبار شده و محل پلمپ میشود.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پر واضح است که هزینه های متعارف بهداشت و درمان افراد تحت تکفل جز نفقه محسوب میگردد اما اینکه اینگونه هزینه های گزاف و نامتعارف در شمول نفقه و یا اقدامات بلاعوض و تبرعی قرار گیرد جای تامل و تعمق دارد و اخیرا در خصوص برخی بیماریهای خاص و صعب العلاج و نادر نقطه نظرات مختلف و متفاوت و متعددی در حوزه ها ی دادگاه ها ی بدوی و تالی حقوقی و قضایی متاثر از فتوا و نظرات فقهیی و شرعی مراجع مسلم صادر و اعلام شده که امکان مطالبات منطقی و اصولی شما را میسر میسازد که جملگی مطالبات و خواسته های شما در حوزه مربوط به هریک تحت شرایطی قابل تحقق و تهاتر و یا مطالبه خواهد کرد که برآورد وضعیت موجود و راهکارهای پیشنهادی مستلزم بررسی اسنادی خواهد بود .