مشاوره حقوقی رایگان - بنیاد ایثارگران و بهزیستی

باسلام چند سالی هس طلاق گرفتم با دوتا بچه تو خونه پدرم زندگی میکنم عضو بهزیستی هستم و پسرم هم معلولیت ذهنی داره خرج دوا دکترش زیاده سوالم اینه که پدرم کارت ایثارگری داره من میتونم از بنیاد ایثارگران حقوق بگیرم؟پدرم خودش مستمری بگیر تامین اجتماعی هست

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

درخواست خود را مطرح نمایید به علت طلاق امکان پذیرش وجود دارد منتها به اداره مربوطه مراجعه نمایید