مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی فرزندان جانباز و آزاده

سلام. وقت بخیر، بنده فرزنده جانباز 25٪ و آزاده 1562 روز هستم، حدود 12 سال در شرکت مخابرات به صورت شرکتی مشغول به کار هستم. دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات هم هستم.خ واستم بدونم بلاخره بنده تبدیل وضعیت میشوم. دیگه خسته شدم انقد تبعیض بین قرارداد نیروها دیدم، ضمنا فرزند پدر بنده کارمند بازنشسته سال 93 مخابرات است

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . متاسفانه سوال شما در تخصص بنده نیست .

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

سلام و درود خدمت شما
متاسفانه تا کنون یک رای وحدت رویه بود که جلو تبدیل وضعیت ها رو میگرفت ولی به تازگی در کمیسیون مجلس یک ماده قانونی در دست بررسی است که اگر تصویب شود و فکر می‌کنم که تصویب هم شده است این رای وحدت رویه دیوان را نقض خواهد کرد و نيروهاي بالای ده سال بدون آزمون و زیر ده سال با آزمون داخلی باید تبدیل وضعیت شوند و اصلا باید نیروی قراردادی و شرکتی دیگه نباشد. در پناه خدا باشید