مشاوره حقوقی رایگان - خرید سهم ارث

با سلام
خانه ای نسق که 4 دانگ آن سهم ارث من است و در آن 20 سال است زندگی میکنم و 2 دانگ آن سهم 2 خواهرم است که یک سوییت است، به دلیل اینکه همه هزینه های تعمیراتی و مصرفی مانند آب و برق و گاز به نام و عهده من است و بنده را بعنوان سریدار به حساب می آورند
تصمیم به خرید حق آنها با قیمت روز گرفته ام، یکی از وراث سهم خود را نمیفروشد و امروز و فردا میکند، راه حل قانونی چیست؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
تقاضای فروش ملک مشاعی

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام تقاضای الزام به فروش مال مشاع مطرح کنید. در این صورت ملک از طریق مزایده به فروش می رسد و خود شما می توانید در خواست خرید بدهید