مشاوره حقوقی رایگان - هبه زمین

با سلام. بنده به اتفاق وراث دیگر به شرط کمک رسانی شبکه بهداشت در مورد مسائل حقوقی زمین ورثه ای 500 متر بصورت هبه در اختیار ایشان قرار دادیم. 4 نفر از وراث هیچ گونه وجهی دریافت نکردیم و فقط صورتجلسه واگذاری را امضا کردیم. مابقی وراث(6نفر) مبلغ جزیی دریافت کردند. حال پس از گذشت 2 سال و بی تفاوتی مسئولین شبکه بهداشت به مشکلات ما، وراث قصد بازگرداندن هبه را دارند که البته زمین هیچ تغییر کاربری دریافت ننموده است. با وجود این مسائل بازگشت هبه امکان پذیر است؟ و از چه طریقی باید اقدام نمائیم؟ از طریق دادگاه ابلاغ کنیم یا یکطرفه میتوانیم قرارداد را فسخ کنیم و زمین را بازگردانیم؟ متشکرم

پاسخ ها :

پرسشگر :

اینکه عده ای از وراث وجه دریافت نموده اند آیا هبه را به هبه معوض که غیر قابل بازگشت در حق ایشان است، تبدیل نمینماید؟ و اینکه این مسئله صورت جلسه شورای حل اختلاف بوده و در هیچ دفتر اسناد رسمی ثبت نشده چه وضعیتی را پیش میآورد؟ و در اخر اینکه اظهار نامه باید به دادگاه تقدیم شود یا به طرف مقابل اعلام گردد کفایت میکند؟؟؟؟؟؟

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بله نسبت به آن وراث معوض است، اظهارنامه از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انجام می گردد و صرفاً یک ابلاغ قانونی است تا نظر آنها را کسب کنیم و وضعیت فعلی ملک، در عمل دادگاه تصمیم می گیرد که احتمال موفقیت 50 در صد است

یک وکیل

اگر زمین به تصرف بهداشت درآمده باشد دیگر کاری نمیتوانید بکنید و قابلیت رجوع را ندارد.