مشاوره حقوقی رایگان - تریاک

سلام دوست همسرم ماشین همسرم قرض میگیره و 145 کیلو تریاک میزاره صندلی ماشین و موقع دستگیر میشه اعتراف میکنه به همسر بنده و اونم دستگیر میکنن الان 5 ماه هست داخل زندان هست همسرم تا الان همش بازجویی داده خبر نداره ولی رفیقش میگه خبر داره بعد یه فیش بانکی هم واسه همون روز بنام پدر بنده تو ماشین بوده که الان واسه پدره بنده هم ابلاغیه اومده مشارکت در حمل بار لطفا برای ادای توضیح به دادگاه بیاید ایا مشکلی برا پدر و همسر بنده به وجود میاد یا نمیاد؟با اینکه پدرم و همسرم از مواد خبری نداشتن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان بروز مشکل وجود دارد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
پرونده نیاز به بررسی و مطالعه دارد . پیشنهاد میشود حتماً از وکیل استفاده کنید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما نیازمند بررسی دقیق و جامع است و باید دقت کافی داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که اثبات کنید اطلاعی نداشته اید خودرو رفع توقیف شده و مصادره نمی شود