مشاوره حقوقی رایگان - دروغ و فریب در ازدواج

سلام من 9ماهه عقد کردم که قبل عقد مادر پسر بهم گفت که پسرم فقط یه ایراد داره که یه گوشش نمیشنوه اونم خودم بچه بود روغن ریختم بعد عقد پسره خودش بهم گفت که من دوتا گوشام نمیشنوه و حتی بعد چند سال زبان باز کردم من کرو و لال بودم و ارثیه بعد از اون تو محضر موقعه امضا زدن دفتر حالش بهم خورد مادرش گفت چیزی نیست فشارش افتاد و از این حرفا بعد باز بعد عقد پسره بهم گفت من تو شرکت یه بار حالم خراب شد از حال رفتم کارگرا منو بیدار کردن و چند تا عمل جراحی در بدنش دیدم که بهم اصلا نگفته بود ایا من باید چیکار کنم با این وضعش رفته ازم شکایت کرده که میخوام طلاق بدم من باکره هستم و خودم راضی به طلاق نیستم چون از طلاق میترسم ایا اگر منو طلاق بده باید چیکار کنم ایا مهریه کامل بهم میرسه و ایا تو دادگاه اگر بگم که این همه چیز را از من پنهون کرده دادگاه حق را بهم میده خواهش میکنم کمکم کنید کسی را ندارم موندم چیکار کنم

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام مساله قدری پیچیده است بهتر است حضوراً یا تلفنی با وکیل مشورت کنید. اما برای طلاق نگران نباش اگر ایشان بخواهد طلاق بده باید نصف مهریه را بپردازد، شما هم بهتر است از حق حبس استفاده کنید و اعلام بفرما تا مهریه ام را وصول نکنم تمکین نمی کنم