مشاوره حقوقی رایگان - واصل شدن پرونده به دادگاه اجرای کیفری

با سلام، من سال 97 یک تصادف منجر به جرح داشتم تو جاده چالوس که قاضی رای صادر کرد و بیمه هم خسارت مالی و جانی رو داد و همه چیز تموم شد. اما امروز برام یه پیامک اومده که پرونده شما به دادگاه کیفری مرزن آباد واصل شد. خواستم بدونم قضیه چیه. دارم از دلشوره میمیرم. شاکی ام هم گفته از قضیه بی خبره و شکایت دوباره ای نکرده.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . به نظر حضرتعالی امکان پاسخگویی به شوال شما وجود داره ؟ تشریف ببرین ثنا روند پرونده رو مشاهده کنین یا برین دادگاه مربوطه سوال کنین