مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه مقعدی

دوست من سال 1395عقد کرده و الان پنج ساله که درگیر طلاق و دادگاه هستش اما با شوهرش رابطه ی مقعدی چند بار داشتن و از این اتفاق4 سالی میگذره این اوخر با کسی که دوسش داشته رابطه ی مقعدی داشته
میخواد بدونه برای طلاق رابطه ی مقعدی هم در پزشکی قانونی چک میشه ؟
و با گذشت چه زمانی رابطه ی مقعدی در بررسی پزشکی قانونی قابل تشخیص نیست؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

معمولا بعد این همه مدت قابلیت پیگیری ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مقعد معاینه بشه قابل تشخیص است
معمولا بکارت معاینه می شود
ولی برخی شعبات دستور معاینه مقعد نیز می دهند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله چک می شود و قابل تشخیص هم هست کلا چون تکرر داشته