مشاوره حقوقی رایگان - قتل شبه عمد

با تشکر از وکلای محترم
بنده در یک مشاجره با شخصی برای طرف مقابل با زمین خوردن و شکستگی استخوان با وجود بیماری قلبی و کلیوی و دیابت پس از بستری در بیمارستان فوت نمود و کمیسیون پزشک قانونی علت شکستگی را 10 درصد موثر در مرگ تشخیص و اعلام نموده است و اکنون بعنون تسبیب به قتل شبه عمد با 10درصد تقصیر متهم میباشم که خواستم بدونم آیا در صورت صدور قرار جلب دادرسی و محکومیت بنده در دادگاه آیا بجز 10 درصد دیه مجازات دیگری هم متوجه بنده میشود ؟ مثلا مانند حبس و یا غیره
ممنون میشم وکلای محترم راهنمایی بفرمایند

پاسخ ها :

مجازات قتل شبه عمد نزاع منجر به قتل دیه قتل شبه عمد قتل شبه عمد قتل