مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی کیفری

شخص الف طبق سند مالکیت صاحب یک قطعه زمین هست
شخص ب در همان قطعه زمین با رضایت ضمنی مالک خانه می سازد
بعداز فوت مالک ورثه ایشان زمین رو به شخص ج می فروشند حالا شخص ج علیه شخص ب متصرف سابق شکواییه تصرف عدوانی کیفری مطرح نموده است
آیا باتوجه به اینکه 30 سال از ساخت خانه گذشته و سند مالکیت سال 85 توسط ورثه الف بنام شخص ج منتقل شده وج از ساخت خانه اطلاع داشته چنین جرمی نظر به قابل گذشت بودن مشمول مرور زمان نشده؟

پاسخ ها :

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

خیر تصرف عدوانی جرمی مستمر است و مشمول مرور زمان نشده است.