مشاوره حقوقی رایگان - خرید واحد آپارتمان قولنامه ای

با سلام
بنده قصد خرید یک واحد آپارتمان قولنامه ای رو دارم بعد مالک مدارکی که از ملک داره همه قولنامه ها کپی هستش بجز قولنامه خودش و تقریبا دو سه برگ قولنامه شایدم بیشتر مربوط به زمانی که هنوز ساخته نشده کسری میباشد حال مشاور املاک میگه من براشما قولنامه هولوگرام دار با کد رهگیری صادر میکنم و باتوجه به این قولنامه قولنامه های قبلی باطل میشه چون ثبتی نیست
آیا چنین چیزی صحت دارد؟
اگر ما این ملک را خریداری کنیم امکانش هست مدعی برایش پیداشود؟اگر پیدا شود آیا قولنامه هلوگرام دار ما معتبر هست یا خیر؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قرارداد شما معتبر است منتهی برای تنظیم سند باید علیه تمام فروشندگان قبلی دادخواست بدهید