مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات

شوهرم به من تهمت دزدی طلاهاشون رو زدن درحالی که من قبل از اینکه به خونه پدرم بیام ایشون طلاهارو از من گرفتن و بعدا خودشون اوردن دادن به من در حالی که من قبول نمیکردم و ایشون گفتن که من خودم میخوام و اینارو به تو میدم پروندم در جریانه سوال من اینه من میتونم با بردن شاهد که پدرومادرم هستن پیش اون ها طلاهارو به من داده بود ببرم به دادگاه و بگم که دزدی نکردم از خونش و اینکه اگه محکوم به بازگررداندن شدم میتونم طلاهارو ندم و بگم که به قیمت طلاها از مهریه من کسر کنن؟ و اینکه من برای مهریم از اداره ثبت اقدام کردم
و یا میتونم در صورتی که محکوم شدم طلاهارو ببرم به اداره ثبت و اون هارو توقیف کنم ؟ اداره ثبت قبول میکنه؟
فاکتور های طلاها دست شوهرمه
یکی از فاکتور ها تاریخشون مربوط به قبل عقده
دوتای دیگه بعد عقد در هنگام عروسی به من هدیه دادن
التماس میکنم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

یک وکیل

نگران نباشید. اگر با هم زندگی میکردید میتوانید ادعای هدیه کردن آن را بکنید. البته به شرط اینکه در بازجویی خراب نکرده باشید. سرقت مربوط به شخص غریبه هست نه شما . مگر اینکه خودتان اقرار به سرقت کرده باشید . ضمنا او باید ثابت کند که شما سارق هستید نه اینکه شما شاهد بیاورید که سرقت نکرده اید. در صورت لزوم تماس بگیرید.