مشاوره حقوقی رایگان - استعلامات استخدامی

سلام خسته نباشید
خواستم بدونم که ادارات دولتی و خصوصی برای استخدام از کدام نهاد امنیتی استعلام میگیرند؟؟؟آیا میشه خودمون قبل اقدام برای استخدام اون استعلام رو دریافت کنیم؟
ایا تماس از طرف اطلاعات و ... برای گذاشتن استوری بدون دادن تعهد و ....باعث منع استخدام میشه؟؟؟
لطفا راهنمایی کتید

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
استخدام مراحل مختلفی دارد که از جمله استعلام از اداره اطلاعات و دادگستری جزء مراحل استخدام است ، یکی دیگر از مراحل تحقیقات محلی است . که در هر مرحله امکان رد شدن وجود دارد .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

حسب شغل ارجاعي متفاوت است
از مراجع چهارگانه